Staalbouw en laswerkzaamheden

Informatie

Staalbouw en laswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven

Naast de Tentenverhuur en zeilmakerij beschikken wij ook over een professionele werkplaats voor het produceren van staalconstructies en andere laswerkzaamheden. Al deze werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogstaande producten vervaardigen en snel leveren. Wij zijn met name gespecialiseerd in het werken met staal, RVS en aluminium.  

Staalbouw bedrijven

Wij leveren staalconstructies in diverse sectoren. Hierbij kunt u denken aan utiliteitsbouw, de agrarische sector, tentenbouw en industriebouw. Wij beschikken over moderne machines en gekwalificeerd personeel om maatwerk te leveren. Wij denken graag met u mee in oplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Staalbouw particulieren

Voor particulieren verzorgen wij staalconstructies voor woningen, garages en overkappingen. Naast het produceren van de constructies kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Overkappingen worden rondom vaak door ons voorzien van veranda zeilen om overlast van wind tegen te gaan. Kijkt u ook eens bij onze mogelijkheden in de zeilmakerij.

Transport en Montage

Wij beschikken over een vrachtwagen met kraan en ruwterreinheftruck. Hiermee kunnen wij de staalconstructies bij uw bedrijf of thuis afleveren en lossen. Desgewenst kunnen wij ook de totale montage van het materiaal verzorgen.

Overige laswerkzaamheden

Ook voor andere laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denkt u hierbij aan herstelwerkzaamheden, renovatie en onderhoud van uw staalproducten. Daarnaast maken we de meest uiteenlopende onderdelen in enkelstuk en serie. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden of laat u kosteloos offreren. 

    

Offerte aanvragen

Wordt vaak gebruikt bij: