Beurzen en fairs

  • Grote aantallen beschikbaar
  • Uniek in ontwerp en uitstraling
  • Verschillende afmetingen

Onze pagode tenten zijn uitermate geschikt om als stand te dienen op eventlocaties. Vooral de uit eigen ontwerp voortgekomen 3x4 pagode tenten blijken qua afmeting ideaal en worden vaak in grote aantallen ingezet.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. 

Tuinbeurs, fair of concours organiseren

Onze pagode tenten blijken sinds jaar en dag de oplossing voor organisatoren van concours, kunstmarkten, tuinbeurzen en kerstmarkten. Door de unieke uitstraling krijgt uw evenement een eigen karakter en door de mogelijkheden om de tenten waterdicht te koppelen, bent u vrij om uw evenemententerrein zo efficiënt mogelijk in te richten.

Wij beschikken over ruim 125 pagode tenten van 3x4 M en 30 stuks 5x5 M. Dit stelt ons in staat om ook grote projecten aan te pakken. Veelal maken wij gebruik van cassettevloeren of vlondervloeren in de tenten wanneer de ondergrond niet vlak of drassig is.

Naast de kleinere pagode tenten, beschikken wij ook over 2 grote ronde pagode tenten met een diameter van 10 M. Bij de grotere festivals worden deze tenten bijvoorbeeld ingezet als tappunt of als eyecatcher.