Walkway tent 3M overspanning

Walkway tent 3M overspanning

De walkway tent 3M is een luxe boogtent en ideaal als verbinding tussen twee tenten of panden. Daarnaast wordt hij vaak gebruikt als overkapping boven een loper of gangpad. De tent is multifunctioneel inzetbaar en kan tevens gebruikt worden op locaties met weinig ruimte of als stand op beurzen en fairs.

De walkway tent is gemaakt van een professionele aluminium constructie met een vrije overspanning van 3M. Er bevinden zich dus geen palen of obstakels in het midden. De tent is leverbaar met lichtdoorlatende witte dakzeilen. De tent is telkens met 1,5 of 3 meter te verlengen. Net als al onze andere tenten zijn ook onze walkway tenten op alle manieren waterdicht te koppelen. 

Afmetingen
  • Breedte: 3 meter vrije overspanning.
  • Zijwandhoogte: 2.20 meter.
  • Nokhoogte: 2,60 meter.
  • Lengte: vanaf 1,5 meter. Telkens met 1,5 of 3 meter te verlengen. 
  • Vloeren: vlondervloeren, cassettevloeren, zwaarlastvloeren.
Toebehoren
Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Wordt vaak gebruikt bij:

Tuinfeesten

Wordt vaak gecombineerd met...