Doorwerk en opslag tenten

Doorwerk en opslag tenten

Bent u op zoek naar een tijdelijke doorwerk of opslagruimte, dan bieden wij de oplossing. Al onze tenten zijn te gebruiken als doorwerk en opslag tenten. We kunnen de tenten plaatsen voor korte projecten, maar ook voor een langere periode. De tenten zijn volledig af te sluiten en afhankelijk van de activiteiten en jaargetijde te leveren inclusief verwarming.

Afmetingen
  • Breedte: Alle breedte maten in ons assortiment.
  • Zijwandhoogte: 2.20, 2.60 en 3,20 meter.
  • Nokhoogte: Verschilt per afmeting en zijwandhoogte.
  • Lengte: vanaf 1,5 meter. Telkens met 1,5, 3 of 5 meter te verlengen. 
  • Vloeren: vlondervloeren, cassettevloeren, zwaarlastvloeren.
Toebehoren
Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Meer foto's