Zwaarlastvloeren

De Zwaarlastvloer

Onze zwaarlastvloeren worden voornamelijk gebruikt in de grote feesttenten op bruiloften, festivals, concoursen en dorpsfeesten. Dit vloertype dient niet alleen als vloer, maar ook als ballast ter verankering van de tent. De vloerplaten wegen tussen de 450 en 800 kg per stuk en vormen zodoende een sterke fundering voor de tent. Vooral op locaties waarbij men geen grondpinnen mag of kan slaan, bieden deze vloeren uitkomst. Met onze vrachtwagen met kraan en ruw terrein heftruck, kunnen we de zwaarlastvloeren op elke gewenste manier waterpas plaatsen.

De vloeren zijn gemaakt van 28 mm dik hout met daaromheen een ijzeren framewerk. De vloeren veren niet en geven een professionele uitstraling aan uw evenement. Naast het gebruik in feesttenten zijn de zwaarlastvloeren ook te gebruiken als dansvloer, podium of in onze pagode tenten 5x5. De zwaarlastvloer kan ook bedekt worden met tapijttegels voor een luxe afwerking.

Afmetingen
  • Breedte: 2,50 M
  • Lengte: 5,00 6,00 en 7,50M 
  • Dit type vloer is aan elke kant te koppelen, zodat één grote vloer ontstaat.
Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Meer foto's