Cassettevloeren

De Cassettevloer

Onze cassettevloeren worden voornamelijk gebruikt in de pagodetenten 3x4 en onze feesttenten. De houten vloeren zijn voorzien van een ijzeren framewerk, waardoor de vloeren stabiel en waterpas gelegd kunnen worden en niet veren. Naast het gebruik in de feesttenten en op fairs, is dit type vloer geschikt als looppad of dansvloer en worden ze gebruikt als podiumdelen. Wilt u extra luxe, dan kunnen we de vloeren voorzien van tappijttegels.

Afmetingen
  • Breedte: 1,50 M
  • Lengte: 4M 
  • Dit type vloer is aan elke kant te koppelen, zodat één grote vloer ontstaat.
Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Wordt vaak gebruikt bij:

Vloeren en podia

Wordt vaak gecombineerd met...