Vlondervloeren

De vlondervloer

Onze vlondervloeren zijn ons meest flexibele vloer systeem. De vloeren zijn gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Hierdoor zijn de vlondervloeren uitermate geschikt om te gebruiken bij een tuinfeest of fair. Ook op moeilijk toegangkelijke plekken kunnen wij vrijwel altijd een vlondervloer leggen. Door het lage eigen gewicht van de vloeren, hoeven we niet met een heftruck of kraan het feestterrein op, zodat de ondergrond intact blijft. Dit vloer systeem wordt met het terrein mee gelegd en kan met stophout ondervuld worden om veren tegen te gaan. Desgewenst kunnen we de vloeren met een balksysteem waterpas leggen. Naast het gebruik als tentvloer, wordt de vlondervloer ook ingezet als dansvloer of als plein op festivals. De vlondervloer is ons enige vloersysteem die de klant eventueel zelf kan ophalen en leggen. 

Afmetingen
  • Breedte: 0,50 M
  • Lengte: 3M, 4M en 5M
  • Al onze verschillende lengtes vlondervloeren zijn met elkaar te combineren.
Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Meer foto's