Podia

Onze podia

Naast tentenverhuur zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van podiumbouw. Onze podia gebruiken we voornamelijk voor buiten evenementen. Vaak in combinatie met een tentoverkapping waaronder een band of groep kan optreden. Ook de wat kleinere podia voor bruiloften of lezingen kunnen door ons geplaatst worden. Al onze podia voldoen aan alle veiligheidseisen en worden geleverd met de benodigde constructieberekeningen. Ook de tentoverkapping of tent op het podium zijn hiervoor speciaal berekend en voorzien van de juiste tentboeken.

Onze podia worden ook steed vaker gebruikt als verhoogde vloer met tentconstructie als VIP tent op councoursen of voor bedrijfsfeesten. Door de tenten op een verhoogde vloer te plaatsen bieden we de gasten betere zicht op het evenement.

We kunnen een podium voorzien van een rok van zwart doek als afwerking. Voor het op en aflopen hebben we verschillende trappen beschikbaar.

Afmetingen

Breedte en lengte: We kunnen onze podia in oneindig veel verschillende maten leveren. Veel gebruikte afmetingen voor een bruiloft is bijvoorbeeld 6x4M. Tijdens dorpsfeesten of festivals kun je eerder denken aan 10x7,5M. Neem contact met ons op om de mogleijkheden te bespreken die bij uw wensen past.

Hoogtes: Wij leveren standaard podia op 30cm, 60cm of 90cm hoogte. Voor andere hoogtes graag even contact opnemen voor de mogelijkheden.

Veiligheid

Tentboeken en constructieberekeningen:

Al onze tenten en podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle Europese regelgeving m.b.t. brand en veiligheidseisen. Al deze berekeningen, certificaten en technische informatie komt samen in een tentboek. Voor elk type tent en podium is er een specifiek tentboek aanwezig.

De tentboeken liggen op ons bedrijf ter inzage en worden na een orderbevestiging aan u als klant beschikbaar gesteld. Indien gewenst, sturen we het direct door naar de gemeente, brandweer of ander vergunning verlenende instantie.

Veilig werken:

Veiligheid is een belangrijk aspect in ons dagelijkse werk. Door onze medewerkers bewust en veilig te laten werken, kunnen we u georganiseerd en professioneel van dienst zijn. Veilig werken is bij ons altijd het uitgangspunt. Om dit te kunnen realiseren zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, in het bezit van een heftruck certificaat en beschikken zij over een AED-EHBO diploma. Indien nodig, bieden wij bijscholing in de vorm van cursussen.

Veiligheid op evenementlocatie:

Wij zijn ons bewust van regels en voorschriften die gelden bij bedrijven en op evenementen terreinen. We respecteren deze en gaan te werk volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om ons werk veilig uit te voeren.

Meer foto's