Over Postel Tentenverhuur

Sinds 1996 staat de naam Postel Tentenverhuur voor kwaliteit en service.

Inmiddels hebben wij de mogelijkheid om u diverse soorten tenten te leveren. Van de kleine populaire Pagode tent tot een tent met transparant dak.

Voor de aankleding van de tent hebben wij contacten met collega-bedrijven die dat prima voor u kunnen verzorgen. Denk daarbij aan verlichting - stoffering - meubilair - geluid - licht en toiletvoorzieningen.

1 Januari 2009 is onze zoon Sander toegetreden tot de VOF. Hierdoor kunnen we u nu tenten leveren door heel Nederland en het Duitse grensgebied, en op aanvraag zelfs daarbuiten.

Kijk rustig rond op onze site en laat u door ons kosteloos informeren of offreren.

Gerrit, Ceci en Sander Postel

Het ontstaan van Postel Tentenverhuur

In 1996 is Postel Tentenverhuur ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Na het zelf maken en de verhuur van een eerste party-tent nam de vraag snel toe en moest het assortiment worden uitgebreid.

Om deze reden was het niet meer mogelijk om een en ander in een woonwijk te realiseren zonder dat de buurt er overlast van ondervond.

Met deze wetenschap is toen besloten om een nieuw pand te bouwen op het bedrijventerrein Wiekermaat in Rossum. In het voorjaar van 1997 is de woning met de hal in gebruik genomen. Vanaf dat moment was er de mogelijkheid om te voldoen aan de nog steeds toenemende vraag naar verschillende afmetingen en vormen.

Naast het vervaardigen van de tenten en de aluminium frames heeft Postel Tentenverhuur al enige tijd de beschikking over een - door hen zelf ontworpen - machine om het tentdoek te reiningen.

Werken op twee locaties

Sinds 2007 hebben we ook een bedrijfshal in Ootmarsum. Daar is alle voorraad en tevens bezoekadres. In Rossum worden reparaties aan het wagenpark uitgevoerd evenals laswerkzaamheden t.b.v. de tenten.