Tuinfeesten

  • Flexibele party en feesttenten
  • Vrije overspanning
  • Elke lengte mogelijk

Een tuinfeest zorgt voor flexibiliteit en een unieke sfeer. Door ons grote assortiment zijn we in staat voor iedere achtertuin een passende tent te plaatsen. Vaak overkappen we tuinen door middel van meerdere tenten die al dan niet, waterdicht aan elkaar gekoppeld worden. Om het gazon te beschermen kunt u kiezen uit meerdere type vloeren. Mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Tuinfeest organiseren

Vaak komen mensen bij ons met verhalen over tuinfeesten die ze bij vrienden of familie thuis in een tent gevierd hebben. Ieder tuinfeest in een tent is uniek. Of het nou gaat om een diner voor 20 personen of een bruiloft van 300 personen. De locatie en flexibiliteit maken het tot een gewild concept. Door ons grote assortiment verschillende tenten zijn er altijd wel één of meerdere tenten geschikt om elke tuin te overkappen. Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken en denken mee om tot een juiste invulling op maat te komen.

Bij ons is elke prijsopgave inclusief op/afbouw van de tenten, transport en eventuele toebehoren zoals deuren en verwarming. Daaarnaast kunnen wij voor u contacten leggen met onze partners die de inrichting en sanitaire voorzieningen verzorgen.