Toebehoren

  • Verwarming en deuren
  • Inrichting
  • Sanitaire voorzieningen

Naast de tenten, kunnen wij in alle toebehoren adviseren om uw feest of evenement tot een succes te maken. Denk hierbij aan verwarming en heaters, deuren, vloerbedekking, inrichting en sanitaire voorzieningen. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Verwarming:

Wij zijn in het bezit van een ruim assortiment Remko kachels en heaters met verschillende capaciteiten. Hierdoor is er altijd een geschikte kachel voor uw feest of evenement. Zelf bij strenge vorst kunnen wij zorgen voor een behaagelijke temperatuur in de tent. Door middel van een thermostaat kunt u de temperatuur zelf reguleren.

Deuren:

Elke tent kunnen wij voorzien van entree en noodeuren met paniek sluiting. Vooral tijdens de wintermaanden is dit de oplossing om de kou buiten te houden. De deuren zijn leverbaar als enkele loopdeur en als dubbele deur. 

Inrichting en sanitaire voorzieningen:

Naast de verhuur van tenten kunnen wij u adviseren over de gewenste inrichting van de tent. Het is voor ons onmogelijk om alle uiteenlopende inrichting in voorraad te hebben. Daarom werken wij samen met een aantal gespecialiseerde catering en Evenementenverhuur bedrijven. Hierdoor zijn de mogelijkheden qua stijl en design eindeloos en is er voor elke thema wel een toepasselijke inrichting te vinden. De sanitaire voorzieningen kunnen waterdicht aangesloten worden op de feesttent. Graag verwijzen wij u door naar één van onze partners.