Vloeren en podia

  • Volledig gecertificeerd
  • Elke gewenste afmeting
  • In combinatie met overkapping

Onze tentvloeren worden gebruikt ter bescherming van de ondergrond, gazon of tegen het optrekken van kou in de wintermaanden. Bij onze Alu hallen worden ze gebruikt als verankering waardoor we in de meeste gevallen geen grondpinnen meer hoeven te slaan. Wij beschikken over vlondervloeren, cassettevoeren en zwaarlastvloeren.

Onze podia worden voornamelijk gebruikt in combinatie met een tentoverkapping. Al onze podia zijn voorzien van een constructieberekening en voldoen aan alle eisen m.b.t. podiumbouw. 

Tent vloeren en podia

Naast het gebruik als ondervloer in tenten, gebruiken we onze vloeren ook als terrasvloer of dansvloer in de openlucht. De vloeren kunnen waterpas gelegd worden tot een hoogte van maximaal 100 cm. Door een ruim aanbod in verschillende afmetingen kunnen we elke gewenste maat plaatsen.

Ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van podiumbouw. Onze podia gebruiken we voornamelijk voor buiten evenementen. Vaak in combinatie met een tentconstructie als overkapping, waaronder een band of groep kan optreden.

Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.