Zeilmakerij in Twente Overijssel

Maatwerkzeilen Twente Overijssel

Postel Tentenverhuur en zeilmakerij beschikt over een moderne zeilmakerij van 350M2 voor het vervaardigen van zeilen t.b.v. tentzeilen, windschermen, veranda zeilen, aanhangwagen zeilen, zeilen voor overkappingen, industriële zeilen, zeilen voor marktkramen en zeilen voor de horeca.

Verandazeil Twente

Voor een kwalitatief en net afgewerkt veranda doek of zeil bent u bij Postel Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verandazeilen in allerlei kleuren en maten. Een verandazeil betreft altijd maatwerk. Wij komen dan ook graag bij u langs om alles gratis in te meten en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt dan direct een vrijblijvende prijsopgave. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Industriële zeilen Twente

Een groot deel van onze klantenkring bestaat uit bedrijven. Wij produceren enkelstuks of grote hoeveelheden maatwerk voor ondernemingen in Twente, Overijssel en de rest van Nederland. U kunt hierbij denken aan bedrijven in de agrarische sector, maar ook in de staal en voedingsmiddelen industrie.

Marktzeilen Twente

Door ons grote assortiment verschillende kleuren, zijn we in staat voor vrijwel elke marktkraam of horeca gelegenheid in Twente zeilen te maken. Door de grote keuze is er altijd wel een doeksoort te vinden die bij de uitstraling van de marktkraam of horecagelegenheid past. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.